sajak sunda


“kanyaahna” 

 
ku ambeukna
ku cerewetna
ku keuheulna
aya kanyaah nu gede
nu moal ka ukur ku naon bae

kasadaran ka kolot
teu ciga kasadaran kolot ka urang
urang anu sok ngaleuleungit kanyaah na
teu nyaho kasusah na
lempeng na urang ka kolot
teu ngajadikeun kanyaah na leungit

hiji kahayang na
urang jadi jelema
nu teu lain jang urang keneh
urang keneh.

@sakola/15/03/2012-07.38

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s